Descriere
- Umpleti cu apa partea de jos a expresorului de cafea, montati filtrul, apoi umpleti-l cu cafea macinata mediu.
- Nu tasati cafeaua excesiv.
- Insurubati cele doua parti ale expresorului de cafea, avand grija ca filtrul si garnitura de cauciuc sa fie fixate corespunzator, pentru a asigura o etanseizare perfecta, extrem de importanta!
- Asezati expresorul la incalzit pe aragaz.
- Cand temperatura va creste, apa din recipientul aflat la baza expresorului se va ridica prin sita fina ce contine cafea macinata, trecand prin tubul colector si ajungand astfel direct in recipientul pentru colectarea cafelei.
- Carcasa din aluminiu alimentar; forma octogonala; se poate
folosi pe plite electrice sau cu gaz; capacitate 12 cesti (360
ml). - Metoda clasica italiana de obtinere a cafelei expreso.
Se obtine un expreso excelent in aprox.4 minute.
Detalii produs
Cod produs - SKU
4469
Categorie
Taguri